"I höstas hade vi nästan bestämt oss för att separera, efter att konflikterna bara eskalerade. Vi bestämde oss för att göra ett försök med parsamtal hos Samtalspedagogen ( Anna). Efter första samtalet fick vi stort förtroende för Anna. Hon rekommenderade oss att ta enskilda samtal. Vi är nu på väg mot en stor positiv förändring. Både på det personliga planet, samt i vår parrelation. Anna har lett oss framåt med oerhörd proffsig värme."
- Kalle och Susanne

"Anna har hjälpt mig hitta mig själv och bli trygg i den jag är. Hon har lärt mig hantera mina känslor och situationer, som jag upplevt känslomässigt påfrestande. Jag har blivit mer självsäker. Kan varmt rekommendera Anna Hellmark"
- Pontus

"Jag sökte mig till Anna efter många år av destruktivt liv, som jag kände att jag inte visste hur jag skulle ta mig ur. Väldigt fort kände jag ett stort förtroende för Anna, som hjälpte mig att hantera vardagen, och alla utmaningar som kommer i livet. Jag gick Anna' s kurs i "Självkännedom och positivt tänkande", som verkligen hjälpte mig bli mer medveten. Samt hur jag kunde hantera mina känslor, rädslor och brister. Jag lärde mig att älska mig själv för den jag är. Jag rekommenderar starkt Samtalspedagogen, som för mig var väldigt utvecklande på alla plan i mitt liv."
- Johan

"Jag har I många år mått dåligt med låg självkänsla, dåligt självförtroende. Brist på trygghet, samt att inte kunna tycka om mig själv. Jag har varit i kontakt med både psykologer och kuratorer, men inget har hjälpt. Av en vän fick jag kontakt med Anna, och "Herre Gud" vad denna kvinna kan! Hon kunde ganska snabbt få mig på andra tankar och förstå varför jag mått som jag gjort. Känslan nu att jag mår bättre, är gladare och börjar acceptera och tycka om mig själv, är fantastisk! Jag har fått tillbaka mitt liv. Numera tycker jag om att leva igen. Jag kan varmt rekommendera Anna!"
- Susanne

"För mig har Anna (Samtalspedagogen) funnits med sedan första gången jag klev in på hennes mottagning för 15 år sedan. Jag vägleds fortfarande av hennes visdomsord i livets upp och nedgångar."
- Meryam

"Att få vägledning för att må bra genom Samtalspedagogen via videosamtal, fungerar bra. Vi har kommit en bit på väg, och hittills känns det mycket bra. Ett utmärkt upplägg. Anna är väldigt tydlig och skicklig på att förklara så jag förstår. Rekommenderas varmt!"
- Gerd

"Kursen Självkännedom och positivt tänkande jag arbetat med hos Anna har verkligen förändrat mitt liv. Jag lärde mig sätta mig själv främst, men med omtanke om andra. Jag lärde mig att jag inte kan förändra andra, men hur jag ska förhålla till dem. I detta har jag fått en känsla av frihet, som jag verkligen lever ut nu. Jag är mycket mer positiv nu är jag någonsin har varit. Jag känner mig stark, orädd och lycklig. Jag rekommenderar kursen till alla som vill få ett bättre mående, samt att lära sig ta hand om sig själva mer. Anna är och kommer alltid att vara en av de viktigaste människorna i mitt liv!"
- Josefin

"Vill varmt rekommendera Anna Hellmark som samtalspedagog och coach. Hon är helt enormt bra, och har hjälpt mig otroligt mycket genom livet. "
- Marie

"Anna har lärt mig att älska mig själv, ändra min skeva självbild, samt fått mig att tro och lita på mig själv. Detta har gett goda resultat både på jobbet och i mitt privatliv. Jag trivs med mig själv nu på ett sätt som jag aldrig gjort förrut. Hos Anna känner man sig alltid välkommen och väl omhändertagen. I hela mitt liv har jag kännt att jag inte riktigt passat in, samt kännt mig konstig och utanför. Sedan jag träffade Anna, och hon har lärt mig om högkänslighet, har det förändrat hela mitt liv till det positiva. Anna är en varm och hjärtlig Samtalspedagog. Det här känts naturligt att gå till henne från första stund. Gå till Anna, ni lär inte ångra er. Jag rekommenderar henne varmt."
- Emma